Yasemin Ergene - Keremcem - Aşk Oyunu

Aşk Oyunu 45.Bölüm Özeti

Aşk Oyunu 45.Bölüm Özeti

Büyük Aşklar Kavgalarla Başlar...

Aradan yıllar geçti... Sarp, Ekin'i hatıralarından sildi. Genç kadın şimdi yeni bir aşkın eşiğinde....

Ekranda romantizm rüzgârları estiren 'Aşk Oyunu' güçlenen kadrosu ve sürpriz gelişmeleriyle sezonu açıyor. Ünlü oyuncu Tardu Flordun'u da kadrosuna ekleyen dizide ayrıca Yasemin Ergene, Kuzey Vargın, Nazlı Tosunoğlu, Mehmet Akan, Gürgen Öz ve Deniz Özerman gibi oyuncular rol alıyor. Aradan yıllar geçmiştir. Ekin, Sarp'tan ayrılmıştır, hatıralarından bile silmiştir onu... İsmet'in vefatından sonra evin sorumluluğu Ekin'e kalmıştır.

VAPURDA İLK KARŞILAŞMA
Bir gün, vapurda Mert adlı bir genç Ekin'e asılma gafletinde bulunur. Ekin Mert'e hayatta hiç unutamayacağı şekilde cevap verir. Bu olaydan sonra ne Mert, ne de Ekin bir daha birbirleri görmek istemezken, hayat onlara küçük bir oyun oynayacaktır. Olgun, sorumluluk sahibi Ekin'le, eğlenmekten başka bir şey düşünmeyen Mert'in yolları farklı bir yerde, farklı bir şekilde kesişecektir. Hatta hayat onları birbirlerine mecbur bırakacaktır.

2 Yorumlar:

At 9:50 ÖÖ, Blogger fatih demiÅŸ...

sen kımsın keremceme laf söyliyosu kızım o olmasaydı o dizi okdadr tutulmazdı sen de okadar ünlü olmazdın yatıp kalkıp keremceme dua etmen gerekirken sen ona o dizi den çıktı dizi daha güzel oldu dıosun o dizi den çıktı reytıng ler düştü be bi daha keremceme laf söyleme yoksa hayranları kapına geliriz

 
At 9:20 ÖÖ, Blogger sevil demiÅŸ...

keremcm çok tatlıı ama fazla yakışıklı değil onun yerine murat bozu tercih ederim ama keremcem rolunu ii yapıoo

 

Yorum Gönder

<< Anasayfa